Voimalassa keskusteltiin kannattavuudesta

Peca järjesti yritysten kannattavuuden ympärille rakennetun iltapäivätapahtuman 27.9 Voimala 1889-tapahtumapaikassa. Voimala 1889 sijaitsee vanhan Myllytullin vesivoimalan tiloissa, joka on alun perin avattu jo vuonna 1903 ja lähivuosina kunnostettu tapahtumatiloiksi. Erittäin miellyttävä miljöö tällaisen tapahtuman järjestämiseen!

Tapahtuman avasi Alvi Niemelä Oulu Uusyrityskeskuksesta. Alvi kertoi osallistujille konkreettisia havaintoja yrittäjien erilaisista poluista ja korosti yrityksen kannattavuuden merkityksen pohtimista varsinkin yrityksen alkuvaiheessa. Alvin jälkeen esityksensä piti Henri Oilinki Finagolta. Henri avasi kuulijoille Procountor-ympäristön käyttöä ja yksinkertaisin esimerkein havainnollisti Procountorin käytettävyyttä. Tilaisuuden päätti toimitusjohtajamme Timo, joka kertoi Pecalla tehtävästä työstä yritysten kannattavuuden parantamiseksi.

Kaiken kaikkiaan tapahtumassa vallitsi erinomainen henki ja kannattavuuden ja sähköisen taloushallinnon ympärillä käytiin runsaasti keskustelua.

Jatkoa seuraa!

Antti Honkarinta

By |2018-09-28T12:27:28+03:00September 28th, 2018|Uncategorized|
Visitor tracker