Pecalta uusi palvelupaketti kuljetusliikkeiden kannattavuuden parantamiseen

Pecalta uusi palvelupaketti kuljetusliikkeiden kannattavuuden parantamiseen

SKAL Kuljetusbarometrin 2/2018 mukaan kuljetusyritysten liikevaihto ja suoritteet ovat kasvussa. Tämä kuulostaa hyvältä. Kuitenkin tiedon positiivisuus kääntyy nopeasti hämmennykseksi, kun todetaan kannattavuuden samaan aikaan huononevan tai pysyvän samana. Mistä tämä voi johtua? Mihin valuu kuljetusyrittäjän suoritteiden lisäyksestä tuleva liikevaihdon kasvu?
Me Pecassa tartuimme ongelmaan ja olemme paketoineet kuljetusyrittäjille Boost!-palvelun kannattavuuden parantamiseksi.

Palvelu sisältää yksikkökohtaiset kannattavuuslaskelmat, joista koostetaan analyysi kannattavimmista asiakkaista ja ajoista. Lisäksi analysoidaan yksikön kustannusrakennetta ja simuloidaan muutoksien vaikutusta kannattavuuteen. Lopuksi kokonaisuudesta ajetaan tuloslaskelma- ja kassavirtabudjetit, joiden avulla pystytään hahmottamaan koko yrityksen taloudellinen tilanne. Tämä kaikki tehdään siis etukäteislaskelmalla. Kuljetusalan termein päätöksentekoa parannetaan siis katsomalla eteenpäin tuulilasin läpi eikä vilkuilemalla peräpeiliin.

Meillä Pecassa on yli 40-vuoden kokemus kuljetusalan taloudesta ja käytännöistä, joten pystymme varmasti auttamaan yrittäjiä niin henkilö- kuin tavaraliikenteessä parantamaan kannattavuutta. Olemme todistettavasti nostaneet kuljetusyritysten kannattavuutta useilla prosenteilla, mikä on suoraa rahaa yrittäjien taskuihin.

Ota yhteyttä niin kerron mieluusti lisää palvelustamme. Boostataan sinunkin kannattavuutesi uuteen kasvuun!

Timo Pernu
toimitusjohtaja
040 024 9495
timo.pernu@peca.fi

By |2018-08-30T11:27:07+03:00August 30th, 2018|Uncategorized|
Visitor tracker