Avoimet työpaikat 2018-04-25T10:46:05+00:00
Pyydä Yrityksellesi Tarjous

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti hyviä tyyppejä tiimiimme! Löydät täältä avoimet työpaikkamme. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen, mikäli avoimia työpaikkoja ei ole.

Peca Oy kehittää innovatiivista Management Information-ratkaisua. Haastamme markkinoita yrittäjämäisellä ja palvelualttiilla asenteella. Ratkaisuidemme avulla autamme yrityksiä kasvamaan selkeyden ja reaaliaikaisten kustannustietojen avulla yhdistettynä integroituun suunnittelu- ja ennustemalliin.

Uusi työpaikkailmoitus:

Kirjanpitäjä / Tiimin vetäjä

PECA Oy on perustettu vuonna 2014.Alusta alkaen olemme panostaneet sisäisen laskennan palveluihin perinteisten tilitoimistopalveluiden ohella. Vuonna 2017 jatkoimme samalla tiellä, kehittäen omaa Digital CFO sovellusta ennusteiden ja reaaliaikaisen raportoinnin tarpeeseen. Tätä kehitystä jatkamme myös tulevaisuudessa. Kasvava tiimimme koostuu kymmenien vuosien kokemuksesta, huippu asiantuntijoista sekä nykyaikaisten menetelmien tuntemuksesta. Yritys tarjoaa vastuun sekä vapauden kautta työskentelyn pienessä, mutta joustavassa organisaatiossa arvostaen työntekijän halua itsensä kehittämiseen.
Haemme nyt kirjanpitäjää / tiimin vetäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä vastuullasi on asiakasyrityksen kirjanpito tilinpäätöksineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Koulutusta sopivalta alalta (tradenomi, merkonomi)
– Vähintään muutaman vuoden työkokemusta sähköisestä kirjanpidosta sekä tilinpäätöksestä
– Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Kokemus Procountor-ohjelmistosta sekä KLT-tutkinto katsotaan eduksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen timo.pernu@peca.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Timo Pernu p. 0400-249495 (to 29.4. klo 12-15 tai ma 30.4. klo 8-11). Sähköpostitse timo.pernu@peca.fi.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
EMAIL *
PUHELINNUMERO

LIITÄ CV PDF MUODOSSA

MUUTA HUOMIOITAVAA